referenties

NATHALIE VEENSTRA
Uniglobe Travel Holland

Tijdens het organiseren van een congres wilden we op korte termijn een aantal spullen van ons kantoor naar de congres locatie gebracht hebben.

Dit was voor Kriek Sneltransport geen probleem! Na een duidelijke offerte en uitleg per mail was het snel geregeld. Paul heeft de spullen netjes opgehaald en afgeleverd en hield ons op de hoogte.

Erg fijn dat we dit zo snel en zonder zorgen uit handen konden geven, zodat wij ons konden richten op de verdere voorbereidingen van het congres. We hebben de service van Kriek Sneltransport als erg prettig ervaren!”


 

BRENDA MULDER
East Side Evenementen

“Ik ken Paul als een toegewijde chauffeur die met zorg de pakketjes aflevert op het juiste adres! Snel schakelen is vaak van belang en dat kan hij erg goed. Fijn om mee te werken!”


BARBARA TEN FELD
Topmovers

Wij hebben jullie service als zeer prettig ervaren. Door de korte lijnen (Paul) te bereiken weet je vlug wanneer je pakket kosteloos opgehaald kan worden en wordt je ook op de hoogte gehouden wanneer en tegen welk tarief jullie deze voor ons kunnen afleveren. Dit werkt snel en effectief.


OLAV DIRKMAAT
Voorzitter Stichting Pierson & Templeton

Paul is betrouwbaar, behulpzaam en klantgericht. Het vervoer is zeer secuur gedaan en ik kreeg meerdere malen foto’s van hem toegestuurd tijdens de rit en bij de aflevering (erg fijn!). Ik had me het niet beter kunnen voorstellen! Absolute aanrader en bij volgende transporten is Kriek de eerste die ik bel.